Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва

Дата: 27.05.2022 14:17
Кількість переглядів: 789

Фото без опису26 травня 2022 року, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, під головуванням голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва  Романа Кондратьєва, відбулося засідання зазначеної постійної комісії.

Комісією розглянуто профільне питання, що запропоноване до розгляду на черговій 27 сесії міської ради. Начальник відділу земельних питань Алла Грицюк  ознайомила присутніх з проєктом рішення, що є профільними  для постійної комісії, а саме: «Про встановлення плати за землю на території Знам’янської міської територіальної громади». Вона зазначила, що з метою оптимізації справляння земельного податку та орендної плати за земельні ділянки на території Знам’янської міської територіальної громади та керуючись Податковим Кодексом України, постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» необхідно установити з 01.01.2023 року  на території Знам’янської міської територіальної громади ставки земельного податку та ставки орендної плати за земельні ділянки.

Зокрема, комісією було розглянуто ряд питань, які включені до порядку денного позачергової 27 сесії міської ради.

За результатами роботи членами комісії надано висновки та рекомендації, які будуть обговорені на спільному засіданні постійних комісій.

У роботі комісії брали участь: члени постійної комісії Роман Кондратьєв, Анатолій Тесленко, Наталія Балик, Тетяна Захарчук,  Юрій Григораш, Майя Лук’яниця, секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко, Дмитро Молодченко, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету.

 

Відділ забезпечення діяльності міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень