Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Дата: 23.05.2022 16:57
Кількість переглядів: 1010

Фото без описуУ суботу, 21 травня 2022 року, з метою підтримки Збройних Сил України, популяризації патріотизму та з нагоди Дня Європи у Знам’янці відбувся благодійний турнір з міні-футболу «Разом до ПЕРЕМОГИ!».

На міському стадіоні за ініціативою ФК «Локомотив», за підтримки та участі міського голови, відділів освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам’янської міської ради був проведений турнір за участі шести команд: Вікторія-1 (Знам’янка Друга), Вікторія-2 (Олександрія), КДЮСШ (Знам’янка), Локомотив (Знам’янка), Хлібодар (Суботці) та ФК Дмитрівка.
Вітаючи учасників змагань, Знам'янський міський голова Володимир СОКИРКО зазначив, що спортивна боротьба це мирна боротьба, що не руйнує, а створює, створює перемоги, досягнення, досвід.
Володимир Феліксович запевнив, що підтримка Збройних Сил України сьогодні є пріоритетним напрямком нашої громади та висловив сподівання, що кошти зібрані під час турніру стануть також кроком до наближення Перемоги! 
Міський голова побажав учасникам турніру та вболівальникам Миру, доброту і якомога більше перемог і у спорті, і у житті, і у досягненні нашої спільної мрії – Перемоги!
Після слів привітань присутні вшанували пам’ять героїв, загиблих за нашу Україну, хвилиною мовчання.
Фото без описуГолова федерації футболу міста Знам'янка Олександр ЗАМУРЕНКО у своєму вітальному слові нагадав, що той, хто не допомагає своїй армії, той допомагає армії ворога, та зазначив, що будь-яка сума зібраних коштів зможе врятувати життя наших захисників. Кожна команда-учасниця турніру зробила свій благодійний внесок. Долучитися до збору коштів упродовж усього турніру мали змогу усі бажаючі, поклавши їх до скриньки, розміщеної біля спортивного майданчика. 

Перед проведенням змагань свою майстерність продемонстрував зразковий художній хореографічний колектив сучасного танцю «Екстраверт» (керівники Марина Стукаленко та Катерина Костікова). Танці були наповнені духом патриотизму та любові до України! Крім танцювальної майстерності, вихованці ЦДЮТ долучилися до заходу і іншими здібностями. Діти заздалегіть виготовили сувеніри з Українською символікою, розповсюдили її Фото без опису серед вболівальників, а зібрані кошти поклали до скрині.

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Щодо турніру безпосередньо: шість команд були поділені на дві групи, переможці яких зіграли у фіналі, команди, що посіли другі місця боролися за третє загальнокомандне місце на змаганнях. У групі А команда Вікторія-2 впевнено виграла обидва матчі і вийшла до фіналу. Юні футболісти КДЮСШ змогли переграти досвідчений колектив Дмитрівки у боротьбі за друге місце у групі. Склад групи Б був більш потужнішим, що позначилося і на перебігах матчів. За їх підсумками до фіналу вийшов Локомотив, а Вікторія-1 – до бронзового протистояння. У матчі за третє місце юні гравці КДЮСШ зазнали поразки від Вікторії-1 з рахунком 1:2, а у фіналі Вікторія-2 була сильнішою за Локомотив (1:0). То ж переможцем турніру стала команда Вікторія-2, друге місце посів Локомотив, третє – Вікторія-1.
Дуже злагоджено спрацювали судді турніру Віталій Дем'яненко та В'ячеслав Бичков, а також наш майже незмінний польовий лікар Олександр Лебідь.
 Фото без описуХоч турнір і був благодійний, та все ж переможці отримали заслужені нагороди: медалі та грамоти виконавчого комітету Знам'янської міської ради. Також були відзначені кращі гравці, ними стали Сергій Скорбіч, Антон Оганесов та справжня зірка турніру – Софія Козішкурт.За рішенням голови федерації футболу Олександра Замуренка, з метою заохочення та підтримки команди Вікторія-1 (Знам’янка Друга), гравцям було вручено футболки збірної Іспанії, які надав благодійний фонд «Дух. Розум. Тіло». Звичайно, довгоочикуваною кульмінацією заходу став підрахунок коштів, які вдалося зібрати під час турніру. За його підсумками на підтримку Збройних Сил України зібрали 11 167 гривень. Всім нам відомий вислів: «О спорт – ти мир», отже сьогодні ми, як ніколи, прагнемо саме миру, прагнемо ПЕРЕМОГИ і наближаємо її своїми діями та вчинками. 

Фото без опису  Фото без опису
    

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

         Фото без опису

 

Фото без опису 

 

 

 

 

 

 

 

    Фото без опису

 

 

Відділ молоді та спорту

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень