Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

21 травня - День Європи

Дата: 23.05.2022 09:22
Кількість переглядів: 395

Фото без опису21 травня ми відзначаємо День Європи в Україні, який відсвяткували і в закладах культури. Напередодні в Будинку культури смт. Знам'янка Друга разом з бібліотекою-філією №2 провели євро-квест до дня Європи "Зоряне сяйво країн Європи". Поділившись на команди діти "подорожували" між станціями на яких потрібно було виконати певне завдання: з'єднати назву країни з її прапором, відповісти на запитання вікторини, за описом та фото відгадати відомі міста та держави. Також перевірили знання і про нашу Україну. Не зважаючи на різну вікову категорію діти впорались із завданням і всі були нагородженні заохочувальними призами. Фіналом гри стало створення колективного колажу.

В рамках заходів до Дня музеїв та з нагоди Дня Європи краєзнавчу екскурсію "З історії міського парку відпочинку" для гостей міста - вимушених переселенців провели працівники музею у співпраці з громадськими організаціями "Жіночий дзен", "Українське капеланство", СПО "Патріот", ЦГІ - Разом.

Працівники бібліотеки-філії №3 провели євроквест «Будьмо знайомі Європа». Під час євроквесту діти мали можливість ознайомитися з цікавими фактами країн Євросоюзу в ігровій формі. Євроквест викликав неабияке зацікавлення і учасники не лише показали свою ерудованість, але і дізналися чимало нового. Завдяки проведеному заходу діти упевнилися в тому, що Україна – частина Європи, країна, якою ми всі пишаємося.  

Також працівники бібліотек підготували флеш-моб «Дива європейських країн», який можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/znam.cbs/videos/571350927652299

І ще безліч цікавинок ви можете знайти на офіційних сторінках закладів культури у Фейсбук, завітайте та переконайтесь!

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень