Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Онлайн-конкурс дитячих малюнків "Країна моїх прав"

Дата: 23.05.2022 08:33
Кількість переглядів: 264

Фото без описуСтартував щорічний конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав» на тему «Моє майбутнє в мирній Україні». Організатор конкурсу — Координаційний центр з надання правової допомоги.

Хто може взяти участь:

  • Діти віком до 18 років.

Коли потрібно подати роботу

  • до 26 травня

Які роботи приймаються на конкурс

Індивідуально створені роботи. Один учасник може подати на конкурс лише однин малюнок. Малювати можна олівцями, фломастерами, фарбами, в авторській техніці, в графічному редакторі тощо. Формат робіт — А3 або А4.

Як і куди подати роботу

Готову роботу потрібно якісно сфотографувати або відсканувати (для цифрових малюнків — експортувати) та у форматі JPG, GIF або PNG завантажити (до 26 травня включно) на сайт конкурсу: http://art-konkurs.legalaid.gov.ua

Як обиратимуться переможці

Голосувати за роботи можуть усі авторизовані відвідувачі сайту. Кожен авторизований відвідувач сайту може віддати свій голос лише за одну роботу.

13-17 червня 2022 року буде визначено переможців. Усього буде обрано 9 переможців — по три у кожній віковій номінації (1, 2 та 3 місця відповідно до кількості вподобань до робіт на сайті конкурсу).

Результати буде оголошено на сайті конкурсу (http://art-konkurs.legalaid.gov.ua/) та на сайті системи безоплатної правової допомоги (https://www.legalaid.gov.ua/).

Переможці отримають дипломи Координаційного центру з надання правової допомоги та заохочувальні подарунки.

Детальні умови конкурсу: https://bit.ly/3sfjBA7

#БПД #ПравоваДопомога #LegalAid


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень