Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Підвищити кваліфікацію, удосконалити навички або навчитися новому? Тоді вам до нас!

Дата: 19.05.2022 13:56
Кількість переглядів: 136

Фото без описуДля підвищення конкурентоспроможності безробітних громадян на ринку праці та їх повернення до трудової діяльності державна служба зайнятості організовує професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації громадян, які перебувають на обліку в центрах зайнятості. 


Уже цьогоріч понад 800 безробітних громадян пройшли професійне навчання, що організовувалося з урахуванням потреб ринку праці та вимог роботодавця до підготовки висококваліфікованих робітників.
Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, кравець, електрогазозварник, слюсар з ремонту сільськогосподарської техніки, робітник з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсар з механоскладальних робіт, водій автотранспортних засобів, продавець продовольчих та непродовольчих товарів, касир торговельного залу, кухар, офіціант, швачка, слюсар-ремонтник, адміністратор, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів  –  за  такими професіями навчалися безробітні Кіровоградщини. 
Крім того, для безробітних громадян на замовлення роботодавців проводилися й курси цільового призначення. Одні з найцікавіших – «Тестування програмного забезпечення»,  «Особливості видобутку природного каменю», «Школа фермерства 2.0. Технології виконання весняно-польових робіт у сільському господарстві»,  «Ремонт і технічне обслуговування сучасних тракторів, сільськогосподарських та меліоративних машин», «Створення тривимірної графіки у програмі «Autodesk 3ds Max»» та ін. 
Слід зауважити, що після закінчення профнавчання всі безробітні працевлаштуються. 
Тож якщо перед вами стоїть питання, як стати затребуваним сьогодні на ринку праці, відповідь одна – звертатись до служби зайнятості, навчитись затребуваним професіям та підвищити власні професійні компетенції. 

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень