Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Оновлено актуальний перелік громад у зонах бойових дій, на підставі якого внутрішньо переміщені особи отримуватимуть виплати

Дата: 17.05.2022 09:14
Кількість переглядів: 658

Фото без описуМінреінтеграції  наказом від 11.05.2022 року №89  затвердило оновлений перелік, на основі якого внутрішньо переміщеним особам  виплачуватимуть  кошти.

Перелік не є фіксованим документом — він регулярно актуалізується.

 

Станом на 09.05.2022 року в оновлений перелік територіальних громад, що розташовані в районах проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають у тимчасовій окупації чи в оточенні (блокуванні), додалися дві громади в Миколаївській, одна в Дніпропетровській та 11 в Запорізькій областях.

 

Загалом до переліку ввійшли сім областей.

Це територіальні громади: Дніпропетровської області — 3 громади; Донецької області — 66 громад; Запорізької області — 61 громада; Луганської області — 37 громад; Миколаївської області — 20 громад; Харківської області — 51 громада; Херсонської області — 49 громад.

 

Зазначений Перелік формується за погодженням Міноборони на підставі пропозицій відповідних обласних і Київської міської військових адміністрацій.

Є три критерії, на які при цьому спираються: території, що є тимчасово окупованими; території, що знаходяться в оточенні (блокуванні); території, на яких ведуться активні бойові дії.

Якщо внутрішньо переміщені особи зареєстровані в якійсь із зазначених областей, але їхня громада відсутня у даному Переліку, таким особам необхідно звернутися до своєї військової адміністрації (особисто або на «гарячу» лінію) та уточнити  інформацію.

 

За інформацією Мінреінтеграції

 

Актуальне посилання:

https://minre.gov.ua/doc/doc/69


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень