Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку

Дата: 16.05.2022 13:56
Кількість переглядів: 571

 
На виконання плану роботи Знам’янської міської ради на 2022 рік, під головуванням голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку Оксани Перемот, відбулося засідання постійної комісії  в якому брали участь секретар Знам’янської  міської ради Вікторії Зеленська, начальник юридичного відділу Юрій Данільченко.

Відповідно до плану роботи профільної комісії,  були розглянуті питання, які  винесені на розгляд у 1 кварталі 2022 року, а саме: про стан виконання протокольних доручень міської ради; про судові справи та судові рішення;  дотримання Регламенту Знам’янською міською радою.
    На виконання протокольного доручення щодо використання коштів субвенції Державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури у т.ч. на придбання комунальної техніки у сумі 1 528 400,00 грн. Вікторія Зеленська зазначила, що станом на  09.05.2022 р. частина залишку субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки розподілена в сумі 528 400,00 грн. згідно рішень виконавчого комітету Знам’янської міської ради: рішенням від 14.04.2022 р. №80 кошти були виділені КНП "Знам'янській міській лікарні ім. А.В. Лисенка" Знам'янської міської ради в сумі 280 000,00 грн. на проведення поточних ремонтів протирадіаційних укриттів; рішенням від 26.04.2022 р. №91 - управлінню соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому в сумі 248 400,00 грн. на придбання продуктів харчування внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам у зв'язку із введенням воєнного стану. Залишок субвенції на даний час складає 
1 000 000,00 грн.
    Начальник юридичного відділу виконавчого комітету Юрій Данільченко  зауважив, що протягом 1 кварталу 2022р. перебувало 12 справ  різного характеру. На даний час розглянуто дві справи по відумерлій спадщині. Дві житлові квартири рішенням міської ради прийняті до комунальної власності міста та змінено їх статус. Одна квартира, як службова надана для сім’ї лікаря КНП «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка», інша, як соціальне житло для інвалідів колясочників. 11 справ знаходяться на розгляді.
У ході засідання постійною комісією, надано рекомендації, висловлено зауваження та пропозиції стосовно даних питань.
За результатами обговорення комісія вирішила: доручити виконавчому комітету надавати депутатам міської ради в електронному вигляді проекти та рішення виконавчого комітету по кожному засіданню для ознайомлення; начальникам відділів кадрової роботи та організаційного відділу винести на розгляд сесії міської ради  Положення про зазначені відділи для затвердження. Секретарю міської ради довести до відома депутатів міської ради про надання щорічних звітів.
У роботі комісії брали участь: члени постійної комісії Оксана Перемот, Світлана Бабаєва, Ігор Крижановський, секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська, начальник юридичного відділу Юрій Данільченко.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень