Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В рамках проведення акції, присвяченої Дню матері та Дню сім’ї

Дата: 13.05.2022 16:40
Кількість переглядів: 663

Фото без опису  Зараз вся Україна переживає особливо важкі та трагічні події. Але основні людські цінності, які так притаманні українцям, зараз набувають ще більш особливого значення! В травні ми відзначаємо Міжнародний день сім’ї та день матері, це ті надзвичайні поняття, які супроводжують нас усе життя, надають нам силу, підтримку, любов і надію! 

Останні місяці мешканці нашої громади разом із вимушено переміщеними сім’ями потребують особливої уваги та допомоги різного характеру.  Центр соціальних служб постійно надає консультативну та речову допомогу тим категоріям сімей, які опинилися у складній життєвій ситуації.

В рамках проведення акції, присвяченої Дню матері та Дню сім’ї, було розповсюджено набори продуктів харчування (дитяче харчування, продукти тривалого зберігання), засоби особистої гігієни, одяг, взуття тощо, які були надані благодійним фондом «Дух. Розум. Тіло.».  
Від центру соціальних служб та усіх родин, які отримали допомогу, хотілося б висловити щиру вдячність за підтримку та увагу усім причетним до доброї справи, зокрема, президенту благодійного фонду «Дух. Розум. Тіло.» Віктору Сербулову та протоієрею Євгенію Григоровичу Жабковському.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень