Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

З’єднання пластмасових труб: якщо цікаво – вам до нас! 

Дата: 11.05.2022 17:16
Кількість переглядів: 244

 

Ви бажаєте удосконалити знання та попрактикуватись у складанні інструкційно-технологічних карток на з’єднання металопластикових труб прес-кліщами та поліпропіленових труб зварювальним апаратом? Можливо, ознайомитися з технічним обслуговуванням прес-кліщів та зварювального апарата?  Чи ваша мета опанувати специфічні особливості способу зварювання поліпропіленових труб? 
Тоді є чудова нагода підвищити свою кваліфікацію на курсах цільового призначення за навчальною програмою «З’єднання пластмасових труб прес-кліщами і зварювальним апаратом».
Навчання стартує 16 травня 2022 року та проводитиметься викладачами Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
Термін навчання – 0,5 міс.
Умови направлення на навчання:
•    освіта професійно-технічна;
•    вік особи не менше 18 років;
•    медична довідка.
Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
Інформацію про інші професії, які можна здобути за сприяння служби зайнятості, дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за  тел. (0522) 32-13-28.

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень