Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Про профілактичні заходи щодо боротьби з шкідниками запасів

Дата: 11.05.2022 13:17
Кількість переглядів: 464

Фото без описуВідповідно до статті 12¹ Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указу Президента України від 24 лютого 2022 року №64 «Про проведення воєнного стану в Україні» та статті 18 Закону України «Про захист рослин», статті 10 Закону «Про карантин рослин» з метою забезпечення продовольчої безпеки держави, збереження врожаю в умовах воєнного стану наголошуємо на необхідності своєчасного проведення в зерносховищах, складах та елеваторах комплексу профілактичних та винищувальних заходів щодо боротьби з шкідниками запасів.


Звертаємо увагу, що пестициди слід застосовувати згідно з Державним реєстром пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання в Україні, з обов’язковим дотриманням загальноприйнятих державних санітарних правил ДСП 8.8.1.2.001-98. При цьому знезаражувальні роботи відповідно до статті 11 Закону України «Про пестициди і агрохімікати» повинні проводити досвідчені спеціалісти, які пройшли навчання по техніці безпеки при роботі з пестицидами та отримали відповідні допуски (посвідчення).
Додаткову інформацію можна отримати на офіційному сайті Головного Управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень