Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

 Оновлено актуальний перелік громад у зонах бойових дій, на підставі якого внутрішньо переміщені особи отримуватимуть виплати

Дата: 09.05.2022 16:35
Кількість переглядів: 684

Фото без опису

Мінреінтеграції наказом від 06.05.2022 року №85 затвердило оновлений перелік, на основі якого внутрішньо переміщеним особам виплачуватимуть кошти. 
Перелік не є фіксованим документом — він регулярно актуалізується. 

Станом на 06.05.2022 року в оновлений перелік територіальних громад, що розташовані в районах проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають у тимчасовій окупації чи в оточенні (блокуванні), додалися три громади Миколаївської області та одна громада Запорізької області. 

Загалом до переліку ввійшли сім областей. 
Це територіальні громади: Дніпропетровської області — 2 громади; Донецької області — 66 громад; Запорізької області — 50 громад; Луганської області — 37 громад; Миколаївської області — 18 громад; Харківської області — 51 громада; Херсонської області — 49 громад. 

Зазначений Перелік формується за погодженням Міноборони на підставі пропозицій відповідних обласних і Київської міської військових адміністрацій. 
Є три критерії, на які при цьому спираються: території, що є тимчасово окупованими; території, що знаходяться в оточенні (блокуванні); території, на яких ведуться активні бойові дії. 
Якщо внутрішньо переміщені особи зареєстровані в якійсь із зазначених областей, але їхня громада відсутня у даному Переліку, таким особам необхідно звернутися до своєї військової адміністрації (особисто або на «гарячу» лінію) та уточнити  інформацію. 

За інформацією Мінреінтеграції

Актуальне посилання:
https://www.minre.gov.ua/doc/doc/68
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень