Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Вшанували ветеранів Другої світової війни

Дата: 08.05.2022 15:01
Кількість переглядів: 706

Фото без опису8 травня, у такий складний для всіх нас час війни, ми згадуємо тих, чиє життя забрала Друга світова війна, низько вклоняємося та вшановуємо ветеранів та дітей війни, які на своїх плечах винесли тягар того часу, а у повоєнні роки підняли країну з руїн. Час невпинний…Небагато вже залишилось справжніх героїв, учасників війни…

Напередодні 77-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Знам’янський міський голова Володимир Сокирко спільно з т.в.о. керуючим справами (секретарем) виконкому Лілією Меренковою, радником міського голови Володимиром Мухуровим, начальником управління соціального захисту населення Аллою Волошиною та представниками Знам’янської міської організації ветеранів України (голова Ганна Бабійчук) відвідали і привітали кожного з учасників бойових дій Другої Світової війни. 

Володимир Феліксович подякував ветеранам за їх неоціненний подвиг та вручив подарункові набори, матеріальну допомогу, квіти.

- Наш священний обов’язок, як нащадків покоління переможців - пам’ятати жертовний подвиг наших героїв і цінувати досвід живих, - підкреслив очільник громади.

В ході зустрічі керівництво громади привітали ветерана з наступаючим святом та 96-річчям від дня народження Мирошниченка Григорія Івановича, побажали міцного здоров’я та мирного неба над головою. Подякували за стійкість і мужність, за те, що пройшовши крізь спалахи вогняних років, зуміли зберегти чистоту душі та помислів. Спілкуючись із героєм-визволителем керівництво громади поцікавились умовами їх проживання, станом забезпечення продуктами харчування та речами першої необхідності.

Зараз, у воєнний час, ветерани заслуговують на особливу увагу та підтримку, адже їх з кожним днем, на жаль, залишається все менше і менше. Важливе значення має як і матеріальна підтримка, так і людська щирість, доброта та повага.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень