Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради

Дата: 04.05.2022 09:47
Кількість переглядів: 880

Фото без описуПід головуванням міського голови СОКИРКА Володимира Феліксовича 02 травня 2022 року пройшло позачергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 5 проєктів рішень, затверджено 4.

Рішенням виконавчого комітету було внесено зміни до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік, а саме: перенесення коштів субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів в сумі 303 тис. гривень із спеціального фонду бюджету (бюджету розвитку) на видатки загального фонду бюджету громади.

Надано дозвіл ТОВ "Цедар" (керівник Шуліка Д.С.) з 02.05.22р. по 30.09.22р. розміщувати об`єкти сезонної торгівлі квасом «Чорний ліс» в торгових точках, а саме: м.Знам’янка, вул.Михайла Грушевського, біля входу в міський парк відпочинку та м.Знам’янка, вул.Привокзальна, біля магазину "Українські ковбаси", поряд з підвальним приміщенням будинку №2.

Враховуючи звернення Президента України щодо запуску бізнесу та економіки, рішенням виконавчого комітету надано фізичній особі-підприємцю Лозовенку Є. О. дозвіл на тимчасове розміщення комплексу атракціонів та здійснення торгівлі у Міському парку відпочинку в період з 02.05.22р. по 01.06.22 р. Комплекс розважальних заходів буде здійснювати свою діяльність за умові дотримання карантинних норм та вимог Держпродспоживслужби.

З метою забезпечення базових потреб та соціального захисту внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб, членами виконавчого комітету Знам’янської міської прийнято рішення про включення до переліку об’єктів гуртожиток Виробничого структурного підрозділу «Одеська залізниця» Філії «Центр будівельно – монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб, які прибули з інших областей України, де ведуться бойові дії.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень