Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Мистецькі поробки для наших захисників

Дата: 02.05.2022 14:00
Кількість переглядів: 199

Всі ми переживаємо зараз нелегкі часи, майбутнє держави та наших близьких у небезпеці. На жаль, війна ще продовжується – наші  бійці продовжують воювати. Вони потребують безліч необхідних речей – від шкарпеток до приладів нічного бачення. Але найбільше їм потрібна наша любов, підтримка та розуміння.

В бібліотеці-філії №3 виготовляли  патріотичні обереги для наших воїнів-захисників: браслети, сердечка і янголят. Учасники майстер – класу  вкладали  в свою роботу усю душу, знаючи що кожен оберіг знайде свого володаря-бійця, який відчуватиме себе впевненішим і захищенішим.  Окрім цього, вони  намалювали воїнам малюнки зі словами подяки. Через волонтерів мистецькі поробки  будуть передані нашим воїнам. 

Ми, щиро віримо, що ці обереги зігріватимуть серця, захи­щатимуть бійців від злих сил, як це було споконвіків, слугуватимуть запорукою незламного духу, душевної відради, гартуватимуть бойовий дух, загоять тяжкі моральні й тілесні поранення та підтримають віру у нашу велику перемогу. Слава Україні!

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень