Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

До Знам’янської міської територіальної громади завітали з місією "Лікарі без кордонів"

Дата: 29.04.2022 18:48
Кількість переглядів: 833

Фото без опису"Лікарі без кордонів" – це незалежна міжнародна медична гуманітарна організація, яка допомагає постраждалим під час збройних конфліктів, від природних і техногенних катастроф. Організація реалізує численні проєкти у багатьох країнах світу. Сьогодні у фокусі уваги й Україна.

Міжнародна організація невідкладної медичної допомоги Medecins Sans Frontiers – "Лікарі без кордонів" відвідала Знам’янщину.

Під час зустрічі міський голова Володимир Сокирко ознайомив представників організації із тим, як живе наша громада в умовах воєнного стану та надав відповіді на запитання.

«Знам’янська міська територіальна громада надає допомогу, розміщає вимушених переселенців, які поїхали з міст, де ведуться бойові дії, отже багато людей потребують і психологічної підтримки. Адже працювати з людьми, які перебувають у кризових станах, стали жертвами війни або отримали психологічні травми від побаченого і пережитого, повинні кризові психологи», - зазначив Володимир Феліксович.

Фахівці даної організації подякували за зустріч та розмову і направилися проводити тренінги з медиками, психологами та соціальними педагогами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень