Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

26 квітня – День пам’яті Чорнобильської трагедії

Дата: 27.04.2022 15:40
Кількість переглядів: 975

Фото без опису26 квітня 2022 року, символічно, у День пам'яті жертв трагедії - аварії на Чорнобильській атомній електростанції, найбільшої в історії ядерної енергетики, від якої минуло 36 років, вихованці Знам'янського центру дитячої та юнацької творчості завітали до пожежно- рятувальної частини - 18 ДПРЧ 1 ДПРЗ України в Кіровоградській області.

Юні відвідувачі вручили рятувальникам власноруч створені малюнки, подякували за мужність та відвагу вогнеборців Служби порятунку, які стоять на варті безпеки, як 36 років тому, коли Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології Європи, так і сьогодні, долаючи наслідки ворожих атак країни агресора.

"Майбутні зірочки ДСНС", як про них висловилися рятувальники, мали можливість завітати до 18 ДПРЧ 1 ДПРЗ, доторкнутися поглядом до щоденного побуту працівників Служби порятунку, приміряти елемент обладунку пожежних та оглянути зсередини пожежну машину, що викликало неабиякі емоції та враження у дітей.

Насамкінець зустрічі вогнеборці пригостили юних відвідувачів солодощами.

Відтак, дякуємо за ініціативу зустрічі директору Знам'янського центру дитячої та юнацької творчості Геннадію Подвиженку, а також підтримку ініціативи та організацію зустрічі керівництву 18 Державної пожежно-рятувальної частини та інспекторському складу Кропивницького РУ ГУ ДСНС.

Екскурсію здійснив провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Кропивницького районного управління ГУ ДСНС Юрій Шмалько.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень