Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Кропивницькому відбувся ХХVII фестиваль – конкурс виконавців на народних інструментах «Провесінь» 

Дата: 21.04.2022 11:32
Кількість переглядів: 268

Фото без описуПровесінь... Так багато світлого, життєдайного і обнадійливого у цьому слові.

Вже двадцять сьома "Провесінь" минула і досить символічно, що не стала тому на заваді страшна війна, жорстока агресія сусіда, який бездушно здійснює територіальну експансію та геноцид українського народу.

225 учасників від Львова до Харкова, від Чернігова до Маріуполя подекуди вже в умовах окупації надсилали свої відеозаписи до Кропивницького на найбільший форум народно-інструментального мистецтва - фестиваль-конкурс "Провесінь".

Наша талановита молодь продемонструвала неабиякий хист у майстерності виконавства на народних інструментах, а разом з тим неймовірний потенціал українського народу.

Шановане високопрофесійне журі дало свою оцінку виступам юних музикантів. Тож вітаємо учасників Знам'янської ДМШ ім. М.В. Лисенка з прекрасними результатами: 1 місце - Куцепал Геннадій (сопілка, викладач Сергій Івасенко, концертмейстерка Євгенія Коваленко), 2 місце - Почхуа Єгор (акордеон, викладачка Світлана Шеремет), 3 місце - Костікова Анна (бандура, викладачка Ірина Туровська).

Вітаємо усіх учасників зі здобутками на ХХVII "Провесені" і віримо, що наша спільна перемога настане якнайшвидше і принесе довгоочікуваний мир в Україну!

Слава Україні!

 

Відділ культури і туризму
 виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень