Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Науково-дослідний інститут протезування з Харкова працює у Кропивницькому

Дата: 15.04.2022 16:54
Кількість переглядів: 755

Фото без описуДо Кропивницького переїхав Харківський науково-дослідний інститут протезування, протезобудування та відновлення працездатності.
«Ми знайшли можливість нехай не в Харкові, але тією ж професійною командою продовжувати науково-технічну діяльність, щоб разом з Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю та Міністерством соціальної політики готувати пропозиції до граничних цін, шукати відповіді на питання щодо підтвердження відповідності засобів реабілітації, необхідних у такий складний час», – написали на сторінці інституту у Facebook.

Працівники інституту зазначають: вони створили нові робочі місця для протезистів/ортезистів, а також продовжуватимуть навчання фахівців цих галузей.
Інститут займається виробництвом протезів та ортезів, надає оперативне та медикаментозне лікування з подальшою реабілітацією людей з фізичними травмами, патологіями та іншими захворюваннями опорно-рухового апарату.
Також на базі інституту діють курси початкової підготовки та тематичної перепідготовки спеціалістів протезної промисловості.
Консультацію можна отримати за телефоном: 093 407 90 46.
Адреса: Кропивницький, вулиця Волкова, 13б.
Інформацію про роботу інституту можна отримати на його сайті, який постійно оновлюється та на сторінці у Facebook


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень