Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Всеукраїнська акція з благоустрою "За чисте довкілля"

Дата: 15.04.2022 08:57
Кількість переглядів: 712

Фото без описуЗапрошуємо мешканців громади долучитися до щорічної Всеукраїнської акції з благоустрою "За чисте довкілля", яка відбудеться 16 квітня 2022 року (у випадку несприятливих погодних умов заходи провести пізніше).

Мешканцям міста Знам`янка, смт. Знам`янка Друга, сіл Водяне, Петрове, Новоолександрівка та Сокільники, головам квартальних та будинкових комітетів, головам правлінь ОСББ та ЖБК, приватним підприємцям та керівникам підприємств, установ і організацій усіх форм власності та сільгоспвиробникам в цей період необхідно організувати заходи по наведенню відповідного санітарного порядку на власних, орендованих і закріплених територіях, на прибудинкових та прилеглих територіях. 

Під час організації та проведенні заходів «Дня благоустрою» керівникам всіх рівнів, приватним підприємцям та громадянам забезпечити неухильне виконання вимог щодо дотримання карантину, а саме: дотримання дистанції між людьми, носіння масок, обробка рук та інструменту обеззаражуючими засобами та своєчасного укриття при оголошенні сигналу «Повітряна тривога».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень