Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Вдягаємось за сезоном

Дата: 14.04.2022 14:33
Кількість переглядів: 890

Фото без описуНе таємниця, що багато хто з вимушено переселених людей, залишали свої домівки з мінімальним багажем необхідних речей. До того ж, тоді ще була зима, а зараз, сподіваємось, скоро потеплішає. Звичайно, буде необхідність у більш легкому одязі та взутті.

Знам’янський гуманітарний хаб має можливість безкоштовно надати одяг та взуття тим вимушено переселеним особам, які цього потребують.

Ми, з водієм-волонтером Валерієм ПЕТРОВСЬКИМ доставили до гуманітарного хабу майже 500кг. різноманітного одягу та взуття. Цю допомогу нам знову надали наші друзі, про яких я вже розповідала,  Управління Держпродспоживслужби у Кіровоградській області.

Тетяна ЛАПИЦЬКА, Наталія ХАРИНА, Руслан КРАЙНОСВІТ та Олександр ЗАБОЛОТНІЙ турботливо формують пакунки гуманітарного вантажу, намагаючись задовольнити потреби громад. На жаль, потреб набагато більше, ніж надходжень. Ось і зараз, ділиться Тетяна ЛАПИЦЬКА, майже вичерпані ресурси миючих засобів, дитячих підгузок, ковдр та постільної білизни, але, не залишає надії Тетяна, при наступних надходженнях, ці потреби будуть враховані.

Сподіваємось і ми. Тому, завантаживши нашу гуманітарну «Газельку», ми не сказали «прощавайте», а сказали – до зустрічі, друзі!

Нагадаю, що координацію процесу отримання допомоги очолює заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана ПЕРЕСАДЧЕНКО. А ми всі намагаємось бути чуйними до чужої біди і робити кожен свій внесок у наближення ПЕРЕМОГИ.

 

Начальник відділу
молоді та спорту                                                       Руслана ЛАДОЖИНСЬКА   
      



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень