Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Дитячий калейдоскоп

Дата: 13.04.2022 11:28
Кількість переглядів: 976

Фото без описуЗнам’янська міська територіальна громада організовує цікаві заходи для дітей громади і дітей з родин, які були вимушені переїхати з інших регіонів України.

«Сьогодні для нас важливо забезпечувати не лише гуманітарною допомогою наших військових та приймати на Знам’янщині людей, які були вимушені переселитись до нашої громади, а й подбати про дітей, які побачили на власні очі усе жахіття війни. Тому було вирішено більше підсилити дитяче дозвілля та створити у міському парку відпочинку ігрову зону «Дитячий калейдоскоп», до якої запрошуємо всіх наших діток, та тих, хто знайшов тимчасовий або постійний вимушений притулок у нашій громаді», – зазначає міський голова Володимир СОКИРКО.

Під час знайомства з нашою громадою діти матимуть змогу відвідати ігрову зону «Дитячий калейдоскоп», яка розташована у міському парку відпочинку та працює кожного вихідного дня з 14.00 год. - 17.00 год. Працівники служби у справах дітей, організаційного відділу виконавчого комітету Знам’янської міської ради, міського центру соціальних служб, центру дитячої та юнацької творчості цікаво проведуть різні майстер-класи, квести, рухливі ігри з дітлахами. Кожний охочий зможе випробувати себе у ролі майбутніх художників, навчиться робити креативні поробки, візьме участь у різних дитячих акціях, тощо.

 “Нині приблизно кожен другий український біженець – це дитина. Наша громада уже прийняла близько 500 евакуйованих дітей. Загалом на території громади зареєстровано близько 1800 переселенців.Тож належна організація цікавого дозвілля для них – одне з важливих завдань сьогодення, аби дати зрозуміти, що вони не залишились наодинці зі своєю бідою”, – говорить тимчасово виконуючий обов’язки керуючого справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія МЕРЕНКОВА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень