Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

І знову друзі!

Дата: 08.04.2022 19:30
Кількість переглядів: 788

Фото без описуВ цей важкий для всіх нас час дуже важлива згуртованість у спільній меті до ПЕРЕМОГИ і, звичайно, допомоги і підтримки одне одному. Цього разу з пропозицією допомоги внутрішньо переміщеним особам запропонував начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Знам’янського управління ГУ Держпродспоживслужби у Кіровоградській області  Сергій МАНЬКО.

 Сергій Вікторович та служба, яку він очолює, вже неодноразово підтримували заклади освіти та КП «Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня», де оселилися наші нові мешканці, продуктами харчування, засобами гігіени та продуктами харчування. Цього разу він запропонував отримати гуманітарну допомогу, яку розподіляє Управління Держпродспоживслужби у Кіровоградській області.

Координацію процесу отримання допомоги очолила заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана ПЕРЕСАДЧЕНКО.

Швидко сформували перелік потреб, відповідальні особи у Кропивницькому швидко підготували все, що відповідало замовленню, швидко знайшли транспортний засіб для перевезення вантажу.

У Кропивницькому нас радо та привітно зустріли добрі, чуйні та відповідальні люди. Саме вони ретельно опрацювали потребу, дбайливо зібрали необхідне для наших переселенців, допомогли все завантажити.

 Щиро дякуємо невтомним Тетяні ЛАПИЦЬКІЙ, Наталі ХАРИНІЙ, Руслану КРАЙНОСВІТ та Олександру ЗАБОЛОТНЬОМУ. Це дуже важливо, коли бачиш людей вперше, а таке відчуття, начебто це твої давні і щирі друзі!

І ось, вже сьогодні, ми з водієм-волонтером Віктором ПЕТРОВСЬКИМ привезли до Знам’янського гуманітарного хабу важливі та дуже необхідні в побуті речі.

Наші нові мешканці, що опинилися тут не за своєї волі, можуть, за необхідності, отримати: миючі засоби, зубні пасти та щітки, шампуні та гелі для душу, памперси та вологі серветки. А ще – подушки, ковдри, рушники, одежу та дитяче взуття. На наступному тижні буде можливість привезти ще партію допомоги.

Друзі, сподіваюся, ПЕРЕМОГА вже незабаром, а поки будемо наближати її взаємодопомогою та підтримкою, добром та щирим словом.

 

Начальник відділу
молоді та спорту                                                                                                                     Руслана ЛАДОЖИНСЬКА

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень