Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Співпраця спортивна і не тільки

Дата: 05.04.2022 17:17
Кількість переглядів: 741

Фото без описуЗнам’янська міська влада щиро вдячна кожному, хто долучився до наповнення нашого гуманітарного хабу, адже кожна дрібничка може стати в пригоді і нашим захисникам і тим, хто опинився без притулку та самих необхідних побутових речей. 

 Іноді надходить допомога і несподівана. Наприклад вчора нам надійшла гуманітарна допомога з міста Сміла, Черкаської області. Громадська організація «Культурно-спортивне об’єднання інвалідів»  вже багато років займається благодійною та волонтерською діяльністю.

Відділ молоді та спорту Знам’янського міськвиконкому співпрацював з цією Громадською організацією з метою організації та проведення спортивно-масових заходів. Звичайно  було багато спільних планів, а ось такого напрямку співпраці навіть не уявляли. Тому я була приємно здивована, коли  Голова  правління ГО «КСОІ»  Олександр ІСЬКОВ  зателефонував  з  пропозицією  передати  нам гуманітарну допомогу. Фото без опису

 

 

Пан Олександр особисто здійснює доставку допомоги з міста Кошице, що у Словаччині, тож вирішив поділитися із сусідами. 
Вчора ми отримали першу допомогу зі Сміли. Це одяг, а головне – дороговартісний засіб для пересування осіб з обмеженими фізичними можливостями (інвалідний візочок). 


Фото без описуСекретар Знам’янської міської ради Вікторія ЗЕЛЕНСЬКА передала візочок до Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янської територіальної громади. Він,за необхідності, стане в пригоді і нашим мешканцям, і внутрішньо переселеним особам, які цього потребують. 

Щиро дякуємо хлопцям зі штабу самооборони Знам’янської ТГ Андрію СУГАРЕЮ та Станіславу НЕСТЕРЕНКО, які організували розвантажування гуманітарної допомоги та Сергію КОВТУНОВИЧУ (ГО ДМО «Нове покоління») за швидку і безпечну доставку з залізничного вокзалу до місць призначення.
Дякуємо друзям, та сподіваємось на подальшу співпрацю, що наближатиме ПЕРЕМОГУ!

 

        Фото без опису       

Фото без опису

Начальник відділу
молоді та спорту                  Руслана       ЛАДОЖИНСЬКА
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень