Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Друзі поруч

Дата: 04.04.2022 14:07
Кількість переглядів: 777

Фото без опису Під дбайливим оком керівництва виконавчого комітету Знам’янської міської ради перебувають  вимушено переселені  особи, що оселилися на базі КП «Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня». Зараз ця категорія людей потребує особливої уваги, адже вони вже зіткнулися з жахіттями цієї війни, відчули на собі її опікуючий подих. Вже неодноразово ми інформували про заходи, що проводяться міською владою задля того, щоб підтримати та розрадити цих людей, особливо малечу. 

Як відомо, добрих справ не буває замало. Тому, відділ молоді та спорту виконавчого комітету Знам’янської міської ради теж не стоїть осторонь.
У начальника відділу Руслани ЛАДОЖИНСЬКОЇ, вже була нагода познайомитися з маленькими гостями бальнеологічної лікарні. Ще наприкінці лютого вона привезла малюкам гуманітарну допомогу з Ісландії, яка була Фото без описунадана Настоятелем храму преподобного Максима Сповідника протоієреєм Євгенієм Жабковським. Діти отримали 50 подарункових скриньок.
Відділом було проведено аналіз потреб малюків. Спільно з виконуючим обов’язки директора КП «Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня» Юрієм ВІСЯННИКОВИМ  та головою  ГО «Дитячо-молодіжне об’єднання «Нове покоління» Сергієм НЕМІЧЕВИМ узгоджено проведення  інформаційно-розважальної зустрічі. 
Така зустріч відбулася у суботу, другого квітня. 
Голова ГО ДМО «Нове покоління» із своєю командою прибули на зустріч не з порожніми руками. Привезли с собою велику кількість канцелярських товарів, книжок, розмальовок, настільних ігор, що сприяють розумовому розвитку дитини. Волонтери з задоволенням гралися з малюками, навчали їх опановувати нові ігри. Поки діти бавилися, була можливість поспілкуватися з батьками, переважно це молоді мами. Фото без опису
Під час спілкування сформувалося нове коло потреб щодо речової, фінансової, гуманітарної підтримки. 
Майже дві години активного та насиченого спілкування промайнули непомітно. Звичайно, наприкінці зустрічі на малюків чекали солодощі, печиво, соки які волонтери привезли у великій кількості. 
Запевняємо, що ця зустріч не остання. Будемо докладати зусилля для підтримки та допомоги одне-одному. Будемо наближати ПЕРЕМОГУ!

 

Відділ молоді та спорту виконавчого комітету міської ради
    
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень