Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Створено ігрову зону «Дитячий калейдоскоп»

Дата: 31.03.2022 11:37
Кількість переглядів: 953

Фото без описуПід час агресивного військового вторгнення росії на територію України – Знам’янщина стала своєрідним форпостом, де знайшли прихисток сотні внутрішньо переміщених осіб із зони активних бойових дій. Не стало винятком і комунальне підприємство «Знам’янська бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради.

За дорученням Знам’янського міського голови Володимира СОКИРКА для потреб внутрішньо переміщених осіб, особливо для тих, хто прибув із дітьми – у вищевказаному закладі створили так звану ігрову зону «Дитячий калейдоскоп».

Мета даної ідеї - адаптація, психологічний комфорт, ефективне освітнє середовище, в якому діти через гру розвиватимуть свої природні задатки та здібності, емоційний інтелект, задовольнятимуть свій пізнавальний та творчий інтерес, - зазначив Володимир Феліксович.

Представники служби у справах дітей, організаційного відділу, міського центру соціальних служб, відділу культури і туризму виконавчого комітету Знам’янської міської ради проводять для діток цікаве дозвілля.

Не забули і про психологічну підтримку для внутрішньо переміщених осіб – на базі комунального підприємства «Знам’янська бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради працює психолог, який надає підтримку як дітям так і дорослим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень