Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янська громада отримала чергову допомогу від народного депутата України Олеся Довгого

Дата: 28.03.2022 18:18
Кількість переглядів: 818

Фото без описуВійна як ніколи об’єднала усіх українців. Поки наші військові боронять Україну на передовій, мешканці кожного регіону всіляко підтримують наших захисників. Не виключенням стала і Знам’янська міська територіальна громада.

За адресою вул. Михайла Грушевського, 41 (приміщення КДЮСШ) розташований "Гуманітраний Хаб", де щоденно триває робота по збору гуманітарної допомоги та подальшої її передачі нашим військовим, бійцям тероборони та вимушеним переселенцям. Все, що нам передають небайдужі люди та меценати відправляється адресно", - говорить Знам’янський міський голова Володимир Сокирко.

Очільник громади відзначив, що сьогодні Знам’янська громада отримала чергову допомогу від народного депутата України Олеся Довгого. Цього разу це -  значна кількість тактичного спорядження «розгрузка» (розвантажувально-плечові системи). Це не перший візит народного депутата з вантажем гуманітарної допомоги. Вже завезено і передано за місцем призначення: подушки, постільна білизна, продукти харчування і одяг.

Як зазначив нардеп, підтримка Знам’янської громади буде продовжуватися і надалі:
"На сьогоднішній день немає нічого важливішого за підтримку наших захисників та тих, хто цього потребує. І вже незабаром Знам’янська громада отримає черговий гуманітарний вантаж", - підкреслив Олесь Станіславович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень