Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Контроль за ціновою ситуацією

Дата: 28.03.2022 09:20
Кількість переглядів: 741

Відповідно до розпорядження міського голови від 16 березня 2022 року №31  «Про створення робочої групи з контролю за ціновою ситуацією на основні продовольчі товари, лікарські засоби та пальне»  продовжує  роботу  робоча група з контролю за ціновою ситуацією на основні продовольчі товари, лікарські засоби та пальне. 


Під час проведення перевірок робочою групою виявлено факт  незаконного продажу алкогольних напоїв (пиво та слабоалкогольні напої) без ліцензії. Товар вилучено представниками відділу поліції №1 (м.Знам’янка) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області на суму біля 10 тис. гривень.
Також робочою групою  перевіряється дотримання вимог  Постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. № 1548 “Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)”, якою визначено, що на період воєнного стану, введеного Указом Президента України від 24 лютого 2022 р. № 64 “Про введення воєнного стану в Україні”, обласні військові адміністрації разом з Національною поліцією, Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками забезпечують контроль за встановленням суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі цін на такі товари: борошно пшеничне, макаронні вироби, батон, хліб, крупа гречана, крупа вівсяна, свинина, яловичина, птиця (тушки курячі), молоко, масло вершкове, сметана, яйця курячі, олія соняшникова, цукор кристалічний, капуста білокачанна, цибуля ріпчаста, буряк, морква, картопля, етанол (розчин 96%), нестероїдні протизапальні лікарські засоби вітчизняні, антибактеріальні лікарські засоби вітчизняні, бензин (марки А-92, А-95), дизельне пальне, газ скраплений для автомобілів.”

Щоденно здійснюється  моніторинг наявних у торгівельних мережах продовольчих запасів та  інших  товарів  першої  потреби.

 Відділ  економічного розвитку, підприємництва, промисловості та торгівлі
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень