Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Міські конкурси дитячого малюнку «Діти Знам’янщини за мир» та на кращий креативний відеоролик «Мій домашній улюбленець»

Дата: 23.03.2022 17:35
Кількість переглядів: 833

Фото без описуВійна виснажує нас фізично та психологічно. Попри те, що наша психіка здатна адаптуватися під будь-які складнощі, кожен день бойових дій у рідній країні пережити надзвичайно складно. У цей непростий час варто підтримувати себе, рідних та близьких. Це життєво необхідно для того, щоб зберегти здоров’я – фізичне та психологічне.

Під час військових дій діти є однією з найбільш вразливих категорій і потребують всілякої підтримки.

«Всім дітям  зараз дуже складно, адже вони   розуміють, що відбувається, але ще не мають достатньо життєвого досвіду, щоб ефективно боротися зі своїми емоціями. Нам всім зараз дуже складно, але нашим дітлахам – особливо непросто. 

Тому, виконавчий комітет Знам’янської міської ради вирішив підтримати наших менших мешканців нашої громади та дітей-переселенців, оголосивши   міські   конкурси дитячого малюнку «Діти Знам’янщини за мир» та  на кращий креативний відеоролик «Мій домашній улюбленець», -  говорить Знам’янський міський голова Володимир СОКИРКО. Переможці отримають подарунки та дипломи.

З умовами конкурсів дитячого малюнку «Діти Знам’янщини за мир» та «Мій домашній улюбленець» можна ознайомитися на сайті Знам’янської міської ради у розділі «Дитячі конкурси».    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень