Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Фракція політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" у Знам'янській міській раді ухвалила рішення про припинення своєї діяльності у зв’язку з саморозпуском

Дата: 18.03.2022 10:21
Кількість переглядів: 873

Фракція політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" у Знам'янській міській раді ухвалила рішення про припинення своєї діяльності у зв’язку з саморозпуском. Про це ідеться у повідомленні членів фракції політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" від 17 березня 2022 року до Знам’янського міського голови Володимира Сокирка.

"Ми засуджуємо збройну агресію російської федерації проти України. Вважаємо, що Україна є і буде суверенною, незалежною і демократичною державою. Територія України в межах існуючих кордонів, визначених Конституцією України є цілісною і недоторканою", – йдеться у повідомленні.

Повідомлення підписали усі члени фракції: Анатолій Тесленко, Світлана Бойко, Ігор Качанов, Ігор Крижановський, Вікторія Гмиріна. Зазначені депутати продовжать здійснювати свою діяльність у Знам’янській міській раді VIII скликання, як позафракційні депутати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень