Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулася зустріч - нарада  з  волонтерами  Знам’янської міської територіальної громади

Дата: 16.03.2022 14:07
Кількість переглядів: 820

Фото без описуПід головуванням Знам'янського міського голови Володимира Сокирка 15 березня, о 14 годині, відбулася зустріч-нарада з  громадськими організаціями та мешканцями громади, які надають волонтерську допомогу ЗСУ, біженцям, територіальній обороні.

«Завершується третій тиждень війни. На нас із вами лежить дуже важлива місія – забезпечити Україну продовольством у повній мірі. Звертаюся до громадських організацій та мешканців громади, які надають волонтерську допомогу ЗСУ, біженцям, територіальній обороні. Щира вдячність всім що ви  згуртувалися, стали єдині у допомозі ЗСУ і тим, хто втратив домівку, роботу, кому потрібна допомога,  хто шукає прихистку, хто вимушений їхати у безпечні місця. Ми приймали біженців на короткий час, але вже багато хто залишається. Розселяємо всіх і надаємо допомогу. Отже ми зібралися для подальшої тісної співпраці, щодо організації та систематизації добровільної діяльності на території громади, для комунікації та пропозицій, кому яка допомога потрібна, і хто чим може допомогти»,- зазначив Володимир Феліксович. 
Фото без описуЗнам’янський міський голова Володимир СОКИРКО наголосив що з початку бойових дій на території громади створено оперативний штаб та гуманітарний пункт, до якого мають право звернутись всі, хто постраждав від воєнної агресії, які залишаються на тимчасове та постійне проживання на території Знам’янської міської територіальної громади. Штаб збирає інформацію про переселенців, дітей-переселенців, їх контактні данні, кількість осіб та їх потреби. Члени  штабу  володіють інформацією про наявність та кількість продуктів харчування, ліків та всього необхідного для потреб переселенців, про дітей яким потрібно допомогти залучитися до освітнього процесу.
Володимир СОКИРКО зауважив на необхідності збору запасів провізії, ліків для територіальної громади. 

У нараді брали участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко, секретар міської  ради  Вікторія Зеленська, керівники  структурних підрозділів, які організовують відповідну роботу гуманітарного штабу.

 

Фото без описуКожен присутній інформував про свою важливу ланку роботи  у військовий час. Володимир Сокирко  подякував всім, хто вкладає власні кошти, час, зусилля задля спільної роботи  для нашої Перемоги! Адже разом ми сильні. Україна переможе!

 

 

 

 


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень