Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулася зустріч з керівниками сільськогосподарських підприємств та фермерськими господарствами з питання організації забезпечення посівної компанії – 2022

Дата: 15.03.2022 13:46
Кількість переглядів: 618

Під головуванням Знам'янського міського голови Володимира Сокирка 15 березня 2022 року відбулася зустріч з керівниками сільськогосподарських підприємств та фермерськими господарствами з питання організації забезпечення посівної компанії – 2022 на території громади і забезпечення продовольчої безпеки.

Як зазначив Володимир Сокирко, що у цей найскладніший для нашої держави час на нас із вами лежить дуже важлива місія – забезпечити Україну продовольством у повній мірі. 

Під час зустрічі обговорили питання щодо бронювання військовозобов'язаних, які задіяні у проведені комплексу весняно-літніх польових робіт; забезпеченість агроформувань насіннєвим матеріалом, добривами, засобами захисту та паливно-мастильними матеріалами.

Поряд з цим аграріям була доведена інформація щодо механізму кредитування під державну портфельну гарантію, що дасть можливість оформити кредит під 0 (нуль) відсотків.

Керівники агропідприємств надали свої проблемні питання та пропозиції, які потребують негайного вирішення на рівні держави.

Підсумовуючи Володимир Сокирко зазначив що всі питання, які порушувалися на нараді будуть направлені до Кіровоградської обласної військової адміністрації з метою їх оперативного вирішення. Дана зустріч проведена вперше але в подальшому буде проводитися регулярно для забезпечення сталого функціонування реального сектору економіки та її продовольчої безпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень