Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Оперативний штаб Знам’янської міської територіальної громади працює цілодобово, контролює ситуацію та буде повідомляти про будь які події своєчасно

Дата: 26.02.2022 18:28
Кількість переглядів: 916

Фото без описуОперативний штаб Знам’янської міської територіальної громади працює цілодобово, контролює ситуацію та буде повідомляти про будь які події своєчасно.

Нагадуємо! З 22:00 до 6:00 діє комендантський час.

Звертаємо увагу на дотримання режиму світломаскування – вимикайте світло в оселях, приміщеннях, квартирах.

При перших звуках сирени перекривайте газ та спускайтесь до укриття. Схема укриття населення міста Знам’янки в захисних спорудах цивільного захисту

Щодо доступу до укриттів в багатоповерхових будинках звертатися до голів ЖБК, ОСББ. В разі нереагування до керівників будинків ви маєте право забезпечити доступ до сховища самостійно.

В разі загрози буде звучати сигнал сирени та з’явиться інформація на сайті міської ради (https://znam.gov.ua/) та в додатку Smart місто. Також після звуку сирени будуть відкриті підвальні приміщення шкіл 2, 3 та 4.

Якщо ви стали свідками перебування невідомих людей на дахах будинках невідкладно повідомляйтте, помітили позначки, які використовують диверсанти для наведення авіа або ракетних ударів, можете самостійно видалити, зафарбувати, закидати землею або повідомити правоохоронні органи зо тел: 102 штаб за гарячими телефонами (05233) 7-46-06, 0972557121, 0664089483.

Зберігаємо спокій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень