Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання президії Знам’янської міської ради Організації ветеранів України

Дата: 22.02.2022 11:07
Кількість переглядів: 796

Фото без описуВідбулося розширене засідання президії Знам’янської міської ради Організації ветеранів України. На порядку денному розглядалися питання: Про виконання Угоди про співпрацю Знам’янської и міської ради та Знам’янської міської Організації ветеранів України», яка була затверджена 11.02.2021 року.

У роботі засідання президії брали участь: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Молодченко, секретар міської ради Вікторія Зеленська, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко, т.в.о.керуючого справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Лілія Меренкова, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ірина Зіньковська, начальник відділу охорони здоров’я Тетяна Іваськів, начальник Фото без описувідділу культури Світлана Бабаєва, начальник відділу освіти Людмила Клименко, завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою управління земельних ресурсів, екології, благоустрою та надзвичайних ситуацій Сергій Балан, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янської міської територіальної громади Юлія Таран, староста смт. Знам’янка Друга та Водяне Галина Шевченко, староста с. Петрове Леонід Шульга, заступник директора КП «Знам’яська обласна бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради Наталія Пускай, начальник Знам’янського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Ольга Корж.

Інформацію про роботу Знам’янської міської територіальної громади у галузях соціального захисту, охорони здоров’я, освіти довів до присутніх заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Молодченко.

На засіданні обговорювались питання ремонту приміщення територіального центру та розширення послуг для ветеранів, придбання автомобілю, збільшення коштів на придбання курсівок до КП «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» та зняття обмежень від розміру пенсій на безкоштовне отримання курсівок.

Ветеранів цікавили питання: володіння цифровою грамотністю; прийняття Програми збереження історичної пам’яті, патріотичного виховання молоді; відкриття у місті будинку для стаціонарного проживання літніх людей; збільшення заходів що проводяться відділом культури і туризму по мікрорайонах міста та своєчасне інформування населення про їх проведення.

Всі присутні керівники інформували про свою діяльність щодо забезпечення реалізації Угоди про співпрацю відповідно до їх повноважень.

«З усіма структурними підрозділами налагоджена співпраця з практичної реалізації спільних проектів»,- зазначила Ганна Бабійчук.

Наприкінці засідання учасники зібрання висловили свою побажання щодо подальшої роботи для досягнення спільних ініціатив.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень