Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 22.02.2022 08:02
Кількість переглядів: 632

Під головуванням міського голови СОКИРКА Володимира Феліксовича 15 лютого пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 15 проєктів рішень.   

З метою організації роботи із забезпечення виконання дохідної частини бюджету Знам’янської міської територіальної громади, економного та раціонального використання бюджетних коштів рішенням виконавчого комітету затверджено план заходів на 2022 рік щодо збільшення надходжень до бюджету Знам’янської міської територіальної громади та ефективного використання бюджетних коштів. Рішенням виконавчого комітету зобов’язано керівників структурних підрозділів міськвиконкому, комунальних підприємств, розпорядників та одержувачів коштів бюджету Знам’янської міської територіальної громади забезпечити неухильне виконання міського плану заходів та інформувати фінансове управління Знам’янського міськвиконкому про стан його виконання.

Заслухано інформацію начальника фінансового управління про виконання бюджету Знам’янської міської територіальної громади за 2021 рік.

З метою отримання інформації щодо стану реалізації заходів Програми розвитку місцевого самоврядування Знам’янської міської територіальної громади заслухано інформацію про стан виконання Програми розвитку місцевого самоврядування Знам’янської міської територіальної громади на 2017-2021 роки та заходів з її реалізації за 2021 рік. Відділу забезпечення діяльності міської ради  вказано підготувати та винести на чергову сесію Знам’янської міської ради  даний проєкт рішення.

З метою захисту навколишнього природного середовища та збереження довкілля від забруднення штучними квітами, вінками, корзинами,тощо, які виготовляються з пластику рішенням виконавчого комітету рекомендовано: суб'єктам господарювання сфери торгівлі не здійснювати реалізацію штучних квітів, вінків, корзин, інших ритуальних товарів, виготовлених з пластику в закладах торгівельної мережі, на ринках громади.

Розглянуто письмове звернення керівника Знам'янського міжміського комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації" та надані розрахунки вартості 1-ї нормо-години на роботи та послуги, що надаються підприємством, у зв'язку із підвищенням мінімальної заробітної плати встановлено Знам'янському міжміському комунальному підприємству "Бюро технічної інвентаризації" вартість 1-ї нормо-години на роботи та послуги в розмірі 248,97 грн.

З метою забезпечення відкритості та інформування громадськості про здійснення регуляторної діяльності заслухано звіт щодо здійснення державної регуляторної політики у 2021 році.

Розглянуто звернення та розрахунки перевізників про підвищення тарифу на перевезення пасажирів, у зв'язку з ростом цін протягом 2020-2021 років, з метою встановлення економічно обґрунтованих тарифів на пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування в межах Знам'янської міської територіальної громади у звичайному режимі руху рішенням виконавчого комітету встановлено тариф на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування на території Знам’янської міської територіальної громади, що здійснюються у звичайному режимі руху, в розмірі 8,0 грн. за одну поїздку; встановлено  вартість проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування для дітей шкільного віку, у період з 01 вересня по 01 червня, в розмірі 6 грн. за одну поїздку (за наявності учнівського квитка).

Заслухано інформацію про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам`янської міської ради протягом 2021 року.

Затверджено  План основних заходів цивільного захисту Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік.   Сектору з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою управління земельних ресурсів, екології, благоустрою та надзвичайних ситуацій  вказано  забезпечувати  організацію виконання Плану та узагальнену інформацію про його виконання  подавати  управлінню з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами  Кіровоградської облдержадміністрації у визначені терміни.

Проаналізовано виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за 2021 рік заслухано інформацію  та затверджено звіт про виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за 2021 рік.

Затверджено  план заходів на 2022 рік з реалізації Національної стратегії  із створення безбар'єрного простору в Україні на період до 2030 року Знам’янської міської територіальної громади.

Заслухано та обговорено інформацію про хід виконання Комплексної програми розвитку  автомобільного транспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху у  населених пунктах Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки за 2021 рік.  

З метою належної організації відпрацювання оплачуваних робіт порушниками, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді оплачуваних суспільно-корисних робіт затверджено перелік об’єктів та видів оплачуваних суспільно-корисних робіт, на яких у 2022 році можливе відпрацювання стягнення у вигляді оплачуваних суспільно корисних робіт порушниками відповідно до постанови суду.

Затверджено перелік об’єктів та видів безоплатних суспільно-корисних робіт, на яких у 2022 році можливе виконання стягнення у вигляді громадських робіт порушниками відповідно до постанови суду та перелік об’єктів та видів безоплатних суспільно-корисних робіт, на яких у 2022 році можливе виконання покарання у вигляді громадських робіт засудженими відповідно до вироку суду. Організацію виконання даного рішення покладено на комунальне підприємство «Знам’янський комбінат комунальних послуг», Знам’янський міський спортивно-технічний клуб Товариства Сприяння Оборони України, Перший відділ Кропивницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень