Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам'янська міська територіальна громада відзначила День єднання

Дата: 16.02.2022 16:12
Кількість переглядів: 948

Фото без описуСьогодні, 16 лютого 2022 року, в Знам'янській міській територіальній громаді відзначили День Єднання, свято, яке започаткував Президент України Володимир Зеленський.

Мета цього свята – посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз.

Головна ідея – показати готовність підтримувати одне одного.

Отже, у цей визначний день відбулись заходи з підняття Державного Прапора України на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємствах, установах і організаціях громади. Розміщено Державні Прапори України на житлових будинках.

Державний Гімн України лунав у виконанні депутатів міської ради, колективів на підприємствах, установах, організаціях, закладах освіти громади та її пересічних громадян.

О 12.00 годині відбувся автопробіг «Україна єдина» за участі громадських, релігійних організацій, підприємств, установ громади, волонтерів, ветеранів АТО/ООС.

Релігійні громади відслужили молебні за Мир і Єднання.

Відтак, прямуючи до єдиної мети та консолідації українського суспільства, керуємося єдиною думкою «Будуємо Україну: сильну, мирну, яка уміє себе захистити!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень