Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Встановлено нову вартість проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування в межах Знам'янської міської територіальної громади

Дата: 16.02.2022 07:00
Кількість переглядів: 1142

Фото без описуРозглянувши звернення та розрахунки автомобільних перевізників, які здійснюють перевезення пасажирів на території громади, про підвищення тарифу на перевезення пасажирів у зв'язку з ростом цін протягом 2020-2021 років на паливо, паливно-мастильні матеріали, підвищення рівня мінімальної середньомісячної заробітної плати виконавчим комітетом Знам'янської міської ради прийнято рішення від 15 лютого 2022 року № 25 "Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в межах Знам'янської міської територіальної громади".

З 18 лютого 2022 року вартість проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування на території Знам’янської міської територіальної громади, що здійснюються у звичайному режимі руху становитиме 8,0 грн. за одну поїздку.

Для дітей шкільного віку, у період з 01 вересня по 01 червня, вартість проїзду становитиме 6,0 грн. за одну поїздку (за наявності учнівського квитка).

Примітка! Рішення виконавчого комітету пройшло процедуру регуляторного впровадження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень