Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Турнір з футзалу пам'яті Валерія Леня

Дата: 14.02.2022 16:49
Кількість переглядів: 754

Фото без опису13 лютого 2022 року у спортивному залі КДЮСШ відбувся турнір з футзалу серед ветеранів, присвячений пам’яті тренера-викладача Валерія Леня. 

Валерій Олексійович Лень був головою федерації футболу міста Знам’янка, під його керівництвом футбольна команда виборювала звання: тричі чемпіон області, п’ять разів – призери чемпіонату області, чотири рази – Кубок області, тричі – чемпіон області з футзалу. 

Тож, на вшанування його пам’яті голова федерації футболу Олександр Замуренко  і організував турнір. На змагання, вперше за декілька років завітали команди з Кропивницікого – ФК «Зірка», Олександрії – ФК «Олександрія», Світловодська – ФК«Авангард» та  с.Цибулеве – ФК «Нива». 

Змагання відбулися на високому рівні організації – злагоджена робота бригади арбітрів, медичний супровід, дотримання карантинних заходів.

Сказати, що ігри були видовищними, а боротьба запеклою – це майже нічого не сказати. Всі матчі були стрімкі, насичені голами та яскравими моментами. 

Поки команди виборювали нагороди заступник голови федерації футболу Олександр Булах разом з ветеранами Знам’янського футболу Олексієм Шмалько, Миколою Грабовським, Едуардом Кравченко відвідали могилу Валерія Олексійовича та поклали квіти.

Під час урочистого нагородження переможців, спортсмени вшанували пам’ять Валерія ЛЕНЯ хвилиною мовчання.

Призові місця розподілилися наступним чином: І місце – ФК «Зірка», ІІ - ФК «Олександрія», ІІІ - ФК«Авангард».  Хоч Знам’янський «Локомотив» і не виборов переможне місце, але це єдина команда яка відібрала очко у команди-переможця, виборовши нічию 1:1 на останній секунді матчу.  Капітан команди «Зірка» Сергій Собко подякував організаторам та запропонував зробити цей турнір традиційним.

Переможці були нагороджені кубком, медалями, грамотами. Начальник відділу молоді та спорту Руслана Ладожинська привітала переможців та зазначила, що основна мета змагань –  підтримка гарних традицій Знам’янського футзалу, популяризація цього виду спорту в громаді, та побажала спортсменам миру, здоров’я, перемог у спорті та повсякденні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень