Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва

Дата: 14.02.2022 15:41
Кількість переглядів: 661

Фото без опису11 лютого 2022 року, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва (голова Роман Кондратьєв).

Присутні члени комісії розглянули питання регулювання земельних відносин, що винесені на розгляд чергової 24 сесії Знам’янської міської ради та окремі питання порядку денного, що стосуються профілю роботи постійної комісії, а також роботи депутатів.

На початку засідання було розглянуто звернення мешканців житлового будинку по вул.Привокзальній,9 щодо асфальтування прибудинкової території (на роботи вже виготовлено проектно-кошторисну документацію). У ході обговорення присутніх представників будинку було проінформовано, що у бюджеті громади на 2022 рік передбачені кошти на ремонт прибудинкової території житлових будинків №№8,9,10 по  вул. Привокзальній.  Комісією надано рекомендації щодо проведення публічних закупівель щонайшвидше.

Обговорено звіт про виконання бюджету Знам’янської міської територіальної громади за 2021 рік. Начальник фінансового управляння Олена Лепетко відповіла на запитання присутніх, надала інформацію щодо виконання дохідної та видаткової частин бюджету громади, роз’яснила складові вільного залишку, що утворився станом на 01.01.2022 р. Члени комісії дійшли до висновку, що з метою попередження фактів не повного виконання запланованих заходів та використання передбачених видатків, головним розпорядникам бюджетних коштів необхідно активізувати роботу щодо проведення відповідних закупівель.

Під час розгляду питання внесення змін до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік рекомендовано винести на розгляд міської ради з врахуванням інформаційних довідок, запропонованих суб’єктом подання. Також, обговорено необхідність проведення попереднього комісійного обстеження соціального житла по вул. Братів Лисенків, 6/8 в м. Знам’янка Кіровоградської області з метою визначення переліку робіт, виконання яких буде спрямовано на ліквідацію усіх існуючих недоліків. Питання виділення коштів для капітального ремонту соціального житла запропоновано перенести на наступну сесію.

Фото без описуРозглянуто питання використання майна комунальної власності; затвердження нового складу комісії з припинення (реорганізації) комунальних підприємств «Ринокторгсервіс», «Знам’янська міська друкарня», «Знам’янське спеціалізоване міське  комунальне підприємство «Ритуал», «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1» шляхом приєднання до комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг»» та інші. У ході обговорення, піднімалися питання щодо цільового призначення земельної ділянки, на якій обліковується майно, що підлягає списанню; організації роботи комісії з припинення (реорганізації) комунальних підприємств; проведення позачергового засідання постійної комісії по питанню виконання робіт з реконструкції площі Героїв Майдану; аналізу змісту договорів, що укладаються на виконання робіт, та необхідності внесення змін до них  в частині збільшення гарантійних термінів експлуатації; проведення публічних закупівель; щодо стану виконання рішення виконавчого комітету; щодо схеми укриття населення міста Знам’янки у захисних спорудах цивільного захисту  тощо.

Начальник відділу земельних питань Алла Грицюк ознайомила присутніх з 43 проєктами рішень з питань регулювання земельних відносин, відповіла на запитання та надала необхідні документи.

За результатами роботи членами комісії надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: члени постійної комісії Юрій Григораш, Анатолій Тесленко, Наталія Балик, Тетяна Захарчук, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Молодченко та Олег Гребенюк, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської  міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.   

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень