Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку

Дата: 11.02.2022 13:40
Кількість переглядів: 721

Фото без опису10 лютого 2022 року, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулось засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку (голова Оксана Перемот). Комісією розглянуті питання, що запропоновані до розгляду на черговій двадцять четвертій сесії міської ради.

Заслухано секретаря Знам’янської міської ради Вікторію Зеленську щодо необхідності внесення змін до Регламенту Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання. За інформацією посадовиці прийняття рішення сприятиме більш якісному здійсненню повноважень міської ради, врегулює питання участі міського голови в голосуванні щодо безоплатної передачі земельних ділянок комунальної власності у приватну власність, рішення по яких приймаються не менш як 2/3 голосів депутатів від загального складу ради. Комісія рекомендувала винести зазначений проєкт на розгляд міської ради.

Рекомендовано винести на розгляд міської ради питання затвердження Гендерного паспорту Знам’янської міської територіальної громади.

Обговорено звіти про виконання бюджету Знам’янської міської територіальної громади за 2021 рік; про виконання фінансового плану підприємства за 2021 рік комунального некомерційного підприємства «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради; про виконання фінансового плану підприємства за 2021 рік комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня  ім. А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради.
Голосування щодо внесення змін до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік рекомендовано проводити по кодах програмної класифікації.

Комісія рекомендувала винести на розгляд міської ради проєкти рішень, якими пропонується взяти до відома хід виконання міських цільових програм; щодо управління майном комунальної власності; внесення змін до Плану роботи міської ради на поточний рік та інші.

Інформації про депутатські звернення депутатів Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області восьмого скликання, що надійшли протягом 2021 року, про роботу постійних комісій Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання за 2021 рік, про стан виконання рішень та протокольних доручень Знам’янської міської ради VIII скликання  станом на 01 січня 2022 року взято до відома та рекомендовано винести на розгляд міської ради.

Депутатами – суб’єктами подання депутатських запитів, рекомендовано внести зміни до змісту проєкту рішення міської ради «Про стан виконання депутатських запитів, що надійшли до Знам’янської міської ради станом на 01. 01.2022 року» в частині  термінів продовження контролю за виконанням окремих запитів.

Проєкт рішення міської ради «Про затвердження Положень про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку  Знам’янської міської ради  у новій редакції» рекомендовано винести на розгляд міської ради.

Під час розгляду проєктів рішень з питань регулювання земельних відносин, комісією рекомендовано зробити схематичний план села Сокільники з позначенням номерів будинків, власників та списаних будинків.  

За результатами розгляду питань порядку денного, надано висновки та рекомендації.

Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради - члени постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку Оксана Перемот, Ірина Зіньковська, Світлана Бабаєва, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Гребенюк, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.  

Відділ забезпечення діяльності міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень