Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В пробації на Знам’янщині проведено лекційно-тренінгове заняття на тему «Мотивація до змін»

Дата: 08.02.2022 14:14
Кількість переглядів: 521

Фото без опису08.02.2022 року заступником начальника Кропивницького районного відділу №2  філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Катериною Гедерім спільно з керівником підрозділу Громадської організації «Українське капеланство» у м. Знам’янка Сергієм Карлюгою  організовано зустріч та проведено лекцію- тренінг з клієнтами пробації.

Метою даного заходу стало підвищення відповідальності за власні вчинки, розвиток здатності до самоаналізу і контролю поведінки, формування позитивних життєвих цілей, підвищення мотивації і здатності до їх досягнення та формування навиків відповідального прийняття рішень.

В наш час, саме від кожної людини окремо залежить те, яке життя у неї буде, чи досягне вона назначеної мети і чи здійсняться її мрії. Найголовніше у нашому житті це не тільки знати свою мету, а і добиватися її здійсненню, зазначено Катериною Гедерім. 

В свою чергу Сергій Карлюга зазначив, що покаяння - це шлях, який дозволяє нам звільнитися від гріхів та отримати прощення за них. Гріхи гальмують наш духовний розвиток і навіть можуть зупинити його. Покаяння дає нам змогу знов духовно зростати і розвиватися. На цьому світі не народжувалося й не народиться жодної людини, яка б устояла під тягарем, що лежав на Сині Божому, коли Він ніс наші з вами гріхи, даючи нам можливість позбутися них”. 

Фото без описуЦитуючи Біблію,  закликав бути смиренними і покірними, жити так, щоб гординя не брала верх над людською сутністю і розумом, не чинити зла і не бути корисливими, бо за кожний гріх, вчинений нами, ми будемо  відповідати перед Господом. Просіть і дано буде вам, шукайте і знайдете. Стукайте і двері відчиняться перед вами. Хто просить, отримає; хто шукає, завжди знайде; і відчиняться двері перед тим, хто стукає.

Загалом під час спілкування з клієнтами пробації організатори заходу намагались донести важливість правомірної поведінки та необхідність дотримання ними здорового ставленням до життя.

Слід сказати, що клієнтів пробації зацікавили усі питання, на яких було акцентовано увагу, учасники уважно слухали, задавали багато питань та наводили приклади з власного життя, розмірковуючи над своєю поведінкою в тих чи інших ситуаціях. 

Наприкінці зустрічі, за сприяння Сергія Карлюги, кожному учаснику зустрічі було надано мотиваційні брошури та Біблії.
 

Катерина Гедерім
Заступник начальник Кропивницького РВ №2
філії ДУ «Центр пробації» в
Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень