Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Продовжується робота щодо забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

Дата: 07.02.2022 13:42
Кількість переглядів: 755

Фото без описуПід головуванням голови комісії – Знам′янського міського голови Володимира Сокирка відбулося чергове засідання місцевої комісії для формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

На порядку денному розглядалось питання надання дозволу одній особі, позбавленій батьківського піклування, яка набула право на отримання грошової компенсації за рахунок коштів субвенції з державного бюджету для придбання житла, на перерахування коштів із спеціального рахунка як оплати за відповідним договором купівлі-продажу.

Членами комісії детально опрацьовані документи, що надані для розгляду відповідно до вимог чинного законодавства (постанова КМУ від 26.05.2021 року №615 «Деякі питання забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків»).

За результатами роботи комісія прийняла рішення - надати дозвіл на перерахування коштів із спеціального рахунку, відкритого у філії  Кіровоградського обласного управління AT «Ощадбанк» на ім’я особи, позбавленої батьківського піклування, як оплату на придбання житла – будинку в м. Олександрія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень