Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 01.02.2022 15:31
Кількість переглядів: 1094

Фото без опису

Під головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка 27 січня   пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 18  проєктів рішень.   

Рішенням виконавчого комітету малолітній надано  статус дитини-сироти; надано одноразову допомогу у розмірі 1810 грн. особі з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,  який досяг повноліття та якому повинна бути виплачена одноразова допомога після досягнення  18-річного віку.        

Затверджено  Міські заходи розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2022-2024 роки. Структурним підрозділам  вказано  забезпечити виконання Міських заходів розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2022-2024 роки.

На виконання  Указу Президента України від 29 грудня 2021 року№ 687 „Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2022 році” рішенням виконавчого комітету затверджено основний та резервний склад міської призовної комісії для проведення призову громадян на строкову військову службу  у квітні-червні  2022 року, громадян чоловічої статі, придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 18 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Розглянуто  заяву фізичної особи-підприємця та надано  дозвіл на тимчасове розміщення  комплексу атракціонів та здійснення святкової торгівлі під час проведення масових заходів в період з 01.05.2022р. по 01.10.2022р. загальною площею 200-400 кв.м при умові дотримання карантинних норм та вимог Держпродспоживслужби.

Заслухано інформацію начальника відділу освіти про хід виконання «Міської цільової комплексної програми розвитку закладів освіти міста на 2019–2021 роки» за звітний період 2021 року.

Заслухано та обговорено інформацію начальника відділу освіти про виконання Міської програми «Обдарована молодь  - запорука розвитку територіальної громади» на 2021– 2025 роки та Положення про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи за 2021 рік. Доручено відділу освіти забезпечувати виконання заходів програми на наступні періоди.

На виконання рішення Знам’янської міської ради від 17 грудня 2021 року № 836 «Про затвердження Положення комунальної  установи «Знам’янський інклюзивно-ресурсний центр Знам’янської міської ради» в новій редакції», з метою приведення у відповідність до законодавства назв посад працівників комунальної установи «Знам’янський інклюзивно-ресурсний центр Знам’янської міської ради» внесено  зміни  до  назв посад у штатному розписі комунальної установи.

З метою приведення у відповідність до законодавства назв педагогічних посад комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради,  на виконання рішення Знам’янської міської ради від 17 грудня  2021 року № 837 «Про затвердження  Положення про  комунальну установу «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради у новій редакції» внесено зміни до назв посад у штатному розписі комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради та затверджено у новій редакції.

З метою реалізації заходів «Міської цільової програми розвитку фізичної культури і спорту на 2022-2025 роки», з метою посилення соціального захисту спортсменів, тренерів, інших учасників спортивних заходів та  створення належних умов для підготовки спортсменів міста до обласних, державних і міжнародних змагань затверджено норми грошових витрат на проведення спортивних змагань, навчально-тренувальних зборів та перелік видів спорту з великими фізичними навантаженнями та енерговитратами.   Додаткові витрати, пов’язані зі збільшенням норм видатків на проведення спортивних змагань і навчально-тренувальних зборів проводити у межах асигнувань передбачених у міському бюджеті на заходи з фізичної культури та спорту.  

З метою виконання Програми соціального захисту населення затверджено Порядок забезпечення курсівками для амбулаторного лікування деяких категорій осіб за рахунок коштів бюджету Знам′янської міської територіальної громади у новій редакції. 

На виконання Програми соціального захисту населення Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки встановлено, в межах затверджених видатків в бюджеті Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік, буде здійснюватись виплата одноразової грошової допомоги ветеранам – довгожителям з нагоди ювілейних дат народження 100, 95, 90, 85 та 80 років. Управлінню соціального захисту населення   вказано забезпечити виплату одноразової грошової допомоги.    

З метою розширення переліку адміністративних послуг Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради, на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2021 року №969-р «Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року №523» затверджено перелік адміністративних послуг Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради у новій редакції. 

Рішенням виконавчого комітету  дано згоду  управлінню містобудування, архітектури та  житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради, який є головним розпорядником  бюджетних коштів, на визначення  з  01 січня 2022 року одержувачем бюджетних коштів на 2022 рік за видатками Управління.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень