Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Оголошення про збір ідей, проєктів до Стратегії розвитку Знам’янської міської територіальної громади на період 2022 – 2027

Дата: 31.01.2022 10:12
Кількість переглядів: 1122

Знам’янською міською радою розробляється проєкт Стратегії розвитку Знам’янської міської територіальної громади на період 2022 – 2027 роки (далі – Стратегія).

Найважливішим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) щодо ідей проєктів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії.

Ідеї проєктів, поданих нашими активними громадянами буде розглянуто, проаналізовано та розставлено за пріоритетами робочою групою з розробки Стратегії.

За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проєктів.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Знам’янської міської територіальної громади, представників місцевого самоврядування, громадські організації, установи та організації усіх форм власності, жителів громади запропонувати ідеї проєктів, які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Проєктні ідеї обов’язково повинні відповідати таким критеріям:
1.     Бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа;
2.    Термін реалізації проєкту – не більше як 3 роки (2022 – 2024 роки);
3.    Бажано, щоб подібний проєкт ще не реалізовувався на відповідній території;
4.    Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту;
5.    Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається (Додаток 1);
6.    Проєктна ідея стосується одного із завдань Стратегії розвитку Знам’янської міської територіальної громади (Додаток 2);
7.    Проєктна ідея має бути надіслана не пізніше 18 лютого 2022 року, до 16.00 год.
Заповнені форми надсилайте на e-mail: invest_znam@ukr.net з поміткою "Проєкти до Стратегії". Якщо у Вас виникли питання, звертайтеся, будь-ласка, за телефоном: 099 498 89 92.

Шаблон картки

Перелік стратегічних, оперативних цілей та завдань


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень