Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Про трудові ресурси області

Дата: 31.01.2022 09:10
Кількість переглядів: 157

На нашій фейсбук-сторінці розміщено низку матеріалів, що висвітлюють результати пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. В одній з рубрик статистичного розділу комплексного звіту зібрані дані, що характеризують стан трудових ресурсів області.

Так, чисельність населення області (станом на 01.01.2021) складала 920,1 тисячі осіб, з них 414,7 тисячі осіб – це громадяни у віці від 15 до 70 років (вікова категорія, яка найбільш відповідає терміну працездатні особи). Наведена інформація про розподіл населення за новими 4-ма районами та попередньою структурою районів і міст обласного значення. Зібрана також інформація щодо чисельності населення в об’єднаних територіальних громадах. Математичним шляхом (пропорційно) визначена чисельність населення віком від 15 до 70 років у районах та громадах (чисельність населення цієї категорії статистично визначена тільки на рівні області). Проаналізовано статистичні дані щодо кількості найманих працівників – залежно від градації підприємств (великі, середні, малі, мікро- та підприємці), розподілу за районами.

Примітка. 12.01.2022 відбулась пресконференція в обласній державній адміністрації, під час якої було презентовано пілотний проєкт. Переглянути відеозвіт про захід можливо на сторінці облдержадміністрації в соціальній мережі Facebook.

Детальніше за посиланням: https://www.facebook.com/kr.oda.gov.ua/videos/468257764688418

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень