Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Про прийом на роботу працівників

Дата: 28.01.2022 08:15
Кількість переглядів: 165

У ході опитування роботодавців, яке було проведене влітку минулого року під час реалізації пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів, вивчалось питання прийому на роботу працівників (протягом 12 місяців, що передували опитуванню).

З числа опитаних роботодавців 69% приймали на роботу працівників. Найвища частка роботодавців, що приймали працівників, належить до галузей постачання електроенергії, газу (99% від числа всіх роботодавців галузі), добувної промисловості (98%), сільського господарства та транспорту (по 85%), переробної промисловості (81%), будівництва (80%).

Розглядаючи розподіл галузей, роботодавці яких приймали на роботу працівників, зазначаємо, що половина від числа всіх роботодавців відносяться до галузі сільського господарства (це пояснюється значною мірою впливом сезонності), 12% – до переробної промисловості, 7% – до постачання електроенергії, газу, 6% – до торгівлі.

Примітка. Відповідно до вимог законодавства роботодавці зобов’язані подавати до державної служби зайнятості інформацію про попит на робочу силу (вакансії) за формою звітності № 3-ПН (ознайомитись з формою звітності та порядком її подання можливо на вебсторінці Державного центру зайнятості).

Детальніше за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/publikaciya/forma-zvitnosti-no-3-pn-informaciya-pro-popyt-na-robochu-sylu-vakansiyi-nakaz

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень