Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В центральній бібліотеці проводяться інформаційні заняття з комп’ютерної грамотності для людей поважного віку

Дата: 26.01.2022 09:58
Кількість переглядів: 758

Фото без описуБагато людей, коли заходить розмова про комп'ютери, махають рукою і кажуть щось на кшталт «Комп'ютер для мене – це темний ліс», «я не вмію...», «я не розбираюся...» і т. д. Але сучасна людина обов’язково повинна бути інформаційно грамотною.

Оволодіти сучасною комп’ютерною технікою і не розгубитися в потоці інформації іноді важко. Саме тому в центральній бібліотеці проводяться інформаційні заняття з комп’ютерної грамотності для людей поважного віку.

Тут допомагають користуватися «мобілкою», планшетом, ноутбуком, а ще відкривати «особисті кабінети» у міськгазі, водоканалі, та реєструватись у медкарт 24. Додамо, допомагають – безкоштовно!

Завдяки доброзичливим бібліотекарям люди відчувають впевненість у своїх силах і з легкістю вчаться спілкуватися з рідними та друзями через месенджери, шукати нові рецепти в інтернеті, дивитися фільми онлайн та багато іншого, чим можна урізноманітнити своє дозвілля.

Отже, якщо ви маєте бажання не розгубитися в сучасному інформаційному світі, ми запрошуємо вас за адресою: вул. Маяковського 40а, центральна бібліотека.
Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень