Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку

Дата: 19.01.2022 10:02
Кількість переглядів: 706

Фото без опису18 січня 2022 року, за участі Знам’янського міського голови Володимира Сокирка та секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулось засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку (голова Оксана Перемот). Комісією розглянуті питання, що запропоновані до розгляду на черговій двадцять третій сесії міської ради.

Обговорено проєкт рішення щодо внесення змін до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік. Заслухано інформацію начальника фінансового управління Олени Лепетко, яка відзначила, що зміни сформовано з врахуванням пропозицій головних розпорядників бюджетних коштів щодо збільшення бюджетних призначень.

Під час розгляду питання щодо виділення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції приміщення будівлі по вул. Церковній,7, міський голова Володимир Сокирко наголосив на тому, що метою проведення робіт є приведення частини приміщення до вимог, необхідних для розміщення там денного центру надання соціально-психологічної допомоги. Також, це дасть можливість громаді подати документи на залучення коштів з державного бюджету для виконання робіт. Звертаючись до депутатів, Володимир Феліксович закликав присутніх віднестися з розумінням до даної ініціативи та підтримати виділення коштів з місцевого бюджету.

Фото без описуУ ході розгляду питань щодо внесення змін до складу постійних комісій міської ради, Регламенту Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання, Положення про постійні комісії, депутати рекомендували винести їх на розгляд міської ради з доповненнями та змінами, що надійшли на засіданнях постійних комісій, а саме: врегулювання питання можливості депутата бути членом більше ніж однієї постійної комісії з врахуванням вимог чинного законодавства щодо права депутата віддати свій голос тільки один раз.

Під час розгляду проєктів рішень з питань регулювання земельних відносин, комісією підняті питання: змісту довідок, що видаються, та які підтверджують віднесення окремих земельних ділянок до земель сільськогосподарського призначення; наявності рішень органу місцевого самоврядування про зміну цільового призначення земельних ділянок тощо. Рекомендовано заслухати інформацію профільної комісії.  

Комісія рекомендувала винести на розгляд міської ради проєкти рішень, якими пропонується взяти до відома хід виконання міських цільових програм; продовження договорів оренди майна комунальної власності, Плану роботи міської ради на поточний рік та інші.

За результатами розгляду питань порядку денного, надано висновки та рекомендації.

Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради - члени постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку Оксана Перемот, Ірина Зіньковська, Світлана Бабаєва, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко, Дмитро Молодченко, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.  

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень