Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулася зустріч «Громадське суспільство. Влада. Діалог.»

Дата: 18.01.2022 15:25
Кількість переглядів: 806

Фото без опису

14 січня в залі засідань міської ради, за ініціативи Знам’янського міського голови Володимира Сокирка під керівництвом секретаря міської ради Вікторії Зеленської, заступника голови з питань діяльності виконавчих органів Ліани Пересадченко відділом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю (начальник Ірина Зіньковська) організовано зустріч «Громадське суспільство.Влада.Діалог.» з керівниками інститутів громадянського суспільства.

Відкрив засідання Знам’янський міський голова Володимир Сокирко, який відзначив важливість конструктивної співпраці між громадськістю і міською владою.

Щодо питання подання щорічної звітності, її заповнення та термінів подання всіх присутніх проінформував начальник Знам’янської державної податкової інспекції Руслан Іваненко.

Ліана Пересадченко наголосила на всебічній підтримці влади ініціативам громадських організацій щодо допомоги у написанні проектів та їх реалізації.

Фото без описуЗа сприянням голови Кропивницької РДА Віталія Пастушенка розпочалася співпраця з радницею голови Кіровоградської ОДА з проєктної діяльності, головою ГО «Стратегія майбутнього», Кіровоградської обласної ГО «Спілки Жінок України», керівницею Європейської програми «Горизонт-Європа» Тетяною Котенко. Присутні були проінформовані про роботу з грантовими проєктами та щодо можливості проведення
в нашій громаді навчань по їх написанню; отримали посилання на сторінку, на якій всі зацікавлені можуть ознайомлюватись з новинами та моніторити доступні грантові проєкти. Інформація Тетяни Миколаївни була пізнавальною і корисною, було досягнуто домовленості щодо можливості організації зустрічей-навчань. 

Кожен із присутніх представників інститутів громадянського суспільства Знам’янської міської територіальної громади коротко представив свою організацію, напрямки її роботи та окреслив бачення щодо її подальшого розвитку та співпраці з міською владою. Проведено анкетування з метою вивчення потреб громадських організацій. Як зазначила секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська подібні зустрічі будуть проводитися і надалі. А зібрана інформація буде узагальнена для подальшої співпраці.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень