Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва

Дата: 18.01.2022 15:04
Кількість переглядів: 725

Фото без опису17 січня 2022 року, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва (голова Неля Данасієнко).

Комісією розглянуто питання, що запропоновані до розгляду на черговій двадцять третій сесії міської ради (крім питань регулювання земельних відносин).

Детально обговорено проєкт рішення щодо внесення змін до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік. Заслухано інформацію начальника фінансового управління Олени Лепетко, яка відзначила, що зміни сформовано з врахуванням пропозицій головних розпорядників бюджетних коштів щодо збільшення бюджетних призначень. У ході розгляду, депутати піднімали питання використання міською лікарнею власних надходжень; планів щодо завершення робіт по заміні віконних блоків та вхідних дверей на металопластикові енергозберігаючі приміщень поліклініки та терапевтичного корпусу за адресою: вул. Михайла Грушевського,15, м. Знам’янка, Кіровоградська область; орієнтовної вартості робіт по тих об’єктах, де планується виділити кошти на виготовлення або коригування проектно-кошторисної документації; відсотка забезпеченості фінансуванням капітального ремонту ДНЗ №6 «Сонечко», вул.Чайковського,27, м. Знам’янка, Кіровоградська область тощо.

За результатами роботи, комісія рекомендувала винести на розгляд міської ради проєкти рішень, якими пропонується взяти до відома хід виконання міських цільових програм; продовження договорів оренди майна комунальної власності; внесення змін до складу постійних комісій міської ради, Регламенту Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання, Положення про постійні комісії, Плану роботи міської ради на поточний рік та інші.

У ході розгляду питання щодо надання дозволу відділу освіти на передачу в тимчасове користування приміщення майстерні навчально-виробничого комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 – ліцей» Знам’янської міської ради Кіровоградської області громадській організації «Знам’янське об’єднання «Майдан»» члени комісії піднімали питання організації виконання рішення, у разі його затвердження, в межах чинного законодавства про оренду комунального майна та про освіту.

За результатами розгляду питань порядку денного, комісією було надано висновки та рекомендації.

Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради - члени постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва Неля Данасієнко, Ольга Бойчук, Олександр Роздобудько, Олег Кузін, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко, Олег Гребенюк, Дмитро Молодченко, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.  

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень