Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Кожен дошкільний навчальний заклад Знам’янської міської територіальної громади отримає по сучасному дитячому майданчику

Дата: 13.01.2022 14:14
Кількість переглядів: 735

Фото без описуВже вкотре за сприяння народного депутата України Олеся Довгого до Знам’янської міської територіальної громади надійдуть кошти субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Цього разу кошти будуть спрямовані на встановлення по одному сучасному ігровому комплексу у кожному ДНЗ громади.

«Розуміємо, що оновлення потребує більша частина дитячих майданчиків у громаді і завдяки тісній співпраці з народним депутатом України Олесем Довгим поступово працюємо над вирішенням цього питання, адже забезпечення змістовного дозвілля є одним із пріоритетних напрямків роботи міської влади», - зазначив Знам’янський міський голова Володимир Сокирко.

Також очільник громади підкреслив, що питання оновлення ігрових майданчиків у ДНЗ громади і надалі залишається на контролі міської влади та закликав, як прийде час до вибору місця розташування цих майданчиків на території кожного садочку проявити ініціативу батьків маленьких знам’янчан, адже вибір місця розташування майданчика буде відбуватися на конкурсній основі.

За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради, тел.. +380(5233)7-45-73.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень